Isidre Casas
Isidre Casas, alcaldable de Junts Per Gavà, presenta als integrants de la seva llista

Isidre Casas, alcaldable per la llista de Junts Per Gavà (Junts), ha presentat aquest diumenge als integrants de la seva llista en un acte on hi han assistit prop d’una cinquantena de militants i simpatitzants.

Casas ha assegurat que el seu projecte “és molt ampli, però sí que és veritat que l’eix central són les persones, i és entorn de les persones que giren totes les polítiques que intentarem aplicar si guanyem”. El candidat de Junts recorda però que “també tractem temes que importen a la ciutadania com ara la seguretat, la neteja o el civisme, i sobretot fem molt èmfasi en el comerç ja que per nosaltres és un tema important atès que molta gent de la nostra candidatura pertanyen al comerç”.

Isidre Casas va presentar en aquest acte a tots els integrants de la seva candidatura, una llista “amb onze persones independents i amb nou persones que per primer cop formen part d’una llista electoral, i això no fa més que reflectir allò que anem dient aquests darrers dies, és a dir, que som un projecte nou, un projecte fresc, un projecte engrescador, que tenim la finalitat de donar a conèixer aquesta Gavà que volem, que hem intentat dissenyar entre tots”.