Ivan Villarij es menja 1,4 kg de pollastre fregit en menys de 10 minuts
Ivan Villarij es menja 1,4 kg de pollastre fregit en menys de 10 minuts

Ivan Villarij, més conegut a les xarxes com a @fatnessbcn, ha estat el primer en superar el repte que, des d’aquest dilluns, proposa el restaurant Al Karbon Urban Grill de Gavà. El gavanenc es va menjar 1,4 quilos de pollastre fregit, unes 20 peces, en només 10 minuts.

En acabar, Villarij assegurava que “els fingers de pollastre estaven molt bons” i que havia “gaudit força” tot i que admet que “a partir del minut 6 m’han començarà venir les suors”. El jove, fan des de nen de programes com Crónicas Carnívoras, porta uns tres anys aficionat a fer aquesta mena de food challenge, el més exigent dels quals ha estat cruspir-se 2 quilos d’hamburguesa i un quilo de patates amb formatge i cansalada.

@fatnessbcn practica esport habitualment com ara crossfit i també fa llargues caminades i, abans i després de cada repte ,fa un dejú de 24 hores.

Un repte molt americà

Àngel Marín, propietari del restaurant precisa posen en marxa aquest repte perquè el seu pollastre fregit “agrada molt. És una contra cuixa netejada per nosaltres de tot, de pell i de greix, i tallada i adobada també per nosaltres, i els clients flipen. De fet, molts ens diuen que es podrien menjar 10 ó 15, i nosaltres hem agafat aquesta idea per veure si són capaços de menjar-ne 20 en 10 minuts”. Marín admet que “també ens agrada perquè crec que no són coses habituals aquí a Gavà, i ho trobo molt divertit”.

El repte “és molt americà, ells ho fan des de fa molts anys, és una cosa que ja està inventada i és cert que ells tenen molta tradició, però la veritat és que nosaltres, tot i que tenim una oferta que s’acosta als productes americans, tot ho fem amb la nostra identitat gavanenca”.

Tothom que vulgui acceptar aquest repte s’ha d’apuntar prèviament o bé al mateix local o bé trucant als telèfons 623 16 10 10 ó 936 79 25 12. I compte perquè el repte, si bé té premi “que encara hem de mirar però que probablement serà algun tipus de samarreta”, també té càstig si no s’assoleix: “El que ho aconsegueixi no haurà de pagar res, però el que no ho aconsegueixi sí que haurà de pagar el menjar, tot i que no farem pagar tot el pollastre sinó que posarem un preu tancat que rondarà els 20 euros”.

Tot plegat encaixa perfectament en la definició que fa Marín del seu negoci, que va obrir el passat setembre de 2021: “És una rostisseria del segle XXI, moderna i una mica canalla, on tot es fa al moment i al carbó i tenim ofertes més actuals com per exemple un fried chicken o un pulled pork”. De fet, “partim de la base d’una rostisseria tradicional però hem volgut modernitzar el concepte amb enviaments a domicili, un muntatge al moment del menjar ja que no tenim safates, i també hem afegit el servei de restaurant. Per això li hem posat “urban grill”, perquè creiem que el sector fa 50 anys que està estàtic i no s’ha modernitzat”.