Ja es pot visitar The Backway a Gavà
La mostra està muntada a la plaça Balmes.

Dins la programació d’activitats de la present edició del GavàMón ja es pot visitar l’exposició “The Backway”, Ruido Photo, amb la participació de Pau Coll, Roger P Gironès, Toni Arnau i Edu Ponces. Es tracta d’una mostra fotogràfica sobre la ruta migratòria des d’Àfrica de l’Oest cap a Europa. La mostra inclou totes les etapes de la ruta a les quals ha viatjat l’equip de Ruido Photo –Gàmbia, el Senegal, Sierra Leone, Mali, Níger, Tunísia i les aigües territorials líbies de la Mar Mediterrània.

L’exposició està formada per diverses estructures a doble cara, formant així dos recorreguts longitudinals de lectura. D’una banda, es combinen imatges amb mapes, cròniques, entrevistes, gràfics i vídeos en 360 º per tal de fer entenedora cada punt de la ruta; i d’altra banda, s’exhibeixen imatges en gran format i cites dels testimoniatges que capten l’atenció del públic.

Ruido Photo porta més de 10 anys mostrant problemàtiques socials i denunciant violacions als Drets Humans usant, com a eines ,fotos i vídeos, exposicions, llibres, fotografia participativa i formació.

La mostra es pot veure a la plaça de Jaume Balmes fins el 27 d’octubre.