JJuan obre planta a Sant Cugat

L’empresa gavanenca J.Juan, dedicada a la fabricació de sistema de frens, ha posat en marxa una planta nova a Sant Cugat amb l’objectiu de convertir-se en el hub mundial de frens. Les antigues instal·lacions de Delphi s’han actualitzat i restaurat per complet per a continuar amb tot el desenvolupament de producció dels sistemes de frens J.Juan que s’exportaran als Estats Units i a Europa.

La nova planta tindrà 143 treballadors altament especialitzats i molt qualificats en sistemes de fre. A aquests se’ls sumaran altres 48 de l’àrea electrònica. Amb aquestes remodelacions i inversions, J.Juan compta en aquests moments amb 6 centres productius, dos a Gavà, especialitzats en tub hidràulic i cable de control, 2 més a Sant Cugat, una altra a la Xina, on es fabriquen tubs i sistemes de fre i una altra en Pune (l’Índia) on també es produeixen frens.

J.Juan és l’empresa espanyola de sistemes de frens que s’està posicionant com a referent en el mercat. Ja està present en la majoria de motos del Mundial de Moto3 i en vehicles del Ral·li Dakar.