PSC
Jordi Tort acusa als grups de l'oposició de comportar-se de manera pueril

Tots els grups de l’oposició a l’Ajuntament de Gavà (ERC, Cs, Podemos, Junts i PP) van plantar ahir al govern de la ciutat en l’acte institucional “Un arbre per Europa”, organitzat per celebrar el Dia d’Europa que es commemora cada 9 de maig. L’únic grup polític que hi va assistir va ser precisament el de govern, el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC).

Jordi Tort, el seu portaveu, va qualificar de “pueril” aquesta plantada de l’oposició i va assegurar que “no s’entén aquesta actitud vers un acte institucional que fa dies que està programat, amb una activitat prevista a molts municipis que és la plantada d’un arbre”. Tort ha recordat que, amb aquest gest, l’oposició “està plantant no només al govern municipal, que això és el de menys, sinó també al Síndic de Greuges i a la ciutadania que s’ha congregat en aquest acte”.

El portaveu socialista va aprofitar per subratllar la importància de celebrar la nostra pertinença a Europa amb actes com aquest: “El que fem aquí és commemorar la fortalesa d’Europa, una fortalesa la necessitat de la qual ha quedat justament demostrada ara en època de pandèmia ja que, si hem pogut accedir a la vacunació d’una manera tan ràpida, és bàsicament perquè ho hem pogut fer de manera conjunta amb la Unió Europea”.

Per tot plegat, Tort creu que “valdria la pena que els grups de l’oposició deixessin aquesta actitud pueril, i en el futur no ens plantin en dies com aquest en el que estem fent és celebrar una cosa que és positiva pels gavanencs. No té cap sentit barrejar temes que res tenen a veure simplement per justificar una absència que no té cap justificació”.