Jordi Tort valora la nova executiva del PSC del Baix Llobregat
Jordi Tort, portaveu del PSC

Jordi Tort, portaveu del PSC a l’Ajuntament de Gavà, ha valorat la presència del seu partit a l’Assemblea de Federació celebrada aquest cap de setmana: “des del PSC de Gavà hem donat suport a l’executiva sortint que ha fet una tasca extraordinària durant aquests darrers anys. Hem mantingut les alcaldies, hem guanyat de noves i hem guanyat, en molts casos, amb majories absolutes”.

Respecte a la nova executiva Tort ha destacat la presència dels gavanencs i gavanenques “José Obispo a càrrec de la Festa de la Rosa, un acte molt important per a nosaltres; la Cristina Agustí que continua a la secretaria de la Gent Gran des de la que ha fet una bona tasca i la continuarà fent i la incorporació de Gemma Badia al capdavant de la secretaria de polítiques Feministes, creiem que aquesta elecció és un reconeixement a les polítiques del nostre municipi i a la seva feina”.

Jordi Tort ha manifestat també que “amb l’Antoni Poveda al capdavant de l’executiva ara tenim el repte de les properes eleccions autonòmiques en les quals volem ser l’alternativa de govern a Catalunya”.