Jornada popular de plantació de dunes a la platja de Gavà
Durant el matí del día 11 està prevista la plantació de 400 unitats d’ammophila arenaria coneguda popularment com borró.

La jornada popular de plantació de dunes a la platja de Gavà tindrà lloc el 11 de novembre, d’11:30 a 13:30, a l’avinguda del Mar i compta amb la col·laboració i dinamització del grup ecologista Les Agulles de Gavà.

Durant el matí del día 11 està prevista la plantació de 400 unitats d’ammophila arenaria coneguda popularment com borró.

Per participar-hi us podeu inscriure a partir de les 11.30 hores a la Jugatecambiental situada a l’Avinguda del Mar amb el Passeig Marítim, davant de la zona de jocs infantils.

L’objectiu de la jornada és recuperar els espais dunars de la platja de Gavà i a la vegada conscienciar a tothom per valorar aquest espais no només con un indret d’esbarjo on prendre el sol, sinó també com ecosistemes de gran importància per a la conservació del litoral.

Aquesta activitat, inclosa en la programació de la Jugatecambiental està organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Museu de les Ciències Naturals de Barcelona i els ajuntaments metropolitans col·laboradors.

La Jugateca Ambiental és una iniciativa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà que té com a objectiu oferir un espai de joc i experimentació en família, tot promovent el respecte a l’entorn i posant èmfasi en els valors ambientals de la Platja de Gavà. L’espai funciona tots els diumenges d’11.30 a 13.30 hores a l’Avinguda del Mar, amb el Passeig Marítim, al davant de la zona de jocs infantils.

A més de Gavà, les ciutats de Castelldefels, Viladecans, El Prat, Sant Adrià i Montgat també desenvoluparan el mateix dia activitats de sensibilització envers els valors ecològics de les platges metropolitanes en una acció conjunta i simultània.