Jornada sobre talent femení
L'activitat es farà a la Unió de Cooperadors

Gavà acull, aquest divendres, 22 d’octubre, a l’edifici de la Unió de Cooperadors de Gavà, “Sumem talent femení: vine i fem xarxa”, un una jornada de referència de l’entorn empresarial, emprenedor i professional femení. L’esdeveniment, de caràcter gratuït, servirà per posar valor els avantatges de “fer xarxa” de manera continuada per sumar sinergies i generar noves oportunitats de negoci o projectes professionals. Es tracta, segons la organització, de “fomentar la curiositat i observació, les ganes de compartir i inspirar i l’aprenentatge continuat, sent aquest el punt de partida de l’economia col·laborativa. Unes característiques i qualitats que la majoria de dones professionals ja tenen de manera intrínseca en el seu ADN

L’activitat, que tindrà lloc de 15 a 17 hores, està adreçada a dones empresàries, emprenedores i/o professionals o a altres que necessitin inspiració per acabar de donar un pas endavant. També està pensat per a representants d’organismes i institucions públiques que valoren el talent femení.

Dinamitzadores del taller

  • Rosaura Alastruey, llicenciada en Publicitat i RRPP amb programes d’Habilitats Directives i Lideratge per ESADE I IESE, a més d’investigadora, conferenciant i professora en prestigioses escoles de negoci.
  • Amb la col·laboració de “Dones que inspiren”, un grup de dones amb una trajectòria professional destacada disposades a inspirar amb la seva història i a donar-se impuls entre elles.

Inscriu-te aquí