Junts per Gavà defensa les demandes de Ca n’Espinós
Casas amb militants de Junts durant la visita a Ca n'Espinós

Membres de Junts per Gavà, encapçalats pel portaveu de la formació i cap de llista en els properes eleccions municipals del 28 de maig, Isidre Casas, van visitar aquest dimarts ca n’Espinós per recollir les demandes i peticions del veïnat.

Casas va recordar que “fa algunes setmanes ja vam estar al barri, justament per escoltar la seva gent, i dissortadament, pocs dies després, vam haver de lamentar la mort d’un noi per un accident. Es tracta de la segona víctima mortal en circumstàncies semblants i això és greu, preocupant i motiu suficientment important per prendre consciència i donar resposta a una petició llargament reivindicada i justificada com és la millora de la carretera d’accés, ja que ara és perillosa. Cal que des de l’ajuntament, o des de l’ens que en sigui competent, es doni una solució efectiva com és aviat millor”.

Isidre Casas també ha avançat que el partit farà l’acte oficial de presentació de la candidatura a Gavà a les municipals el proper dissabte, 22 d’abril, i que “a la llista hi té cabuda gent de ca n’Espinós perquè volem que el projecte representi tota la ciutat i creiem que els veïns i veïnes d’aquest barri han de tenir el seu espai des d’on reivindicar les demandes de millora i acabar amb la situació actual, on sembla que passen els anys i no s’avanci gens”.