Junts-Gent Gran-Eleccions-Municipals-Propostes-Envelliment
La candidatura de Junts per Gavà va presentar les seves propostes per a la gent gran

Isidre Cases, cap de llista de la formació, va explicar que “a Gavà el 18% de la població té ara mateix més de 65 anys, aquest percentatge pujarà en els propers anys al 20%, un col·lectiu vulnerable que requereix polítiques urgents a curt i mig termini”.

Una de les propostes, que va explicar el candidat Isidre Casas, és “la creació de la regidoria de la Gent Gran amb un Consell Assessor amb veu i vot, volem aprofitar la seva experiència”.

Casas proposa també “implementar programes d’envelliment actiu i participatiu amb activitats lúdiques i esportives arreu del municipi i aportar els recursos necessaris per gestionar-los amb el tercer sector, lluitar contra les situacions de solitud, que per cert són cada dia més greus, i crear un menjador social que cobreixi les necessitats bàsiques d’aquestes persones i afavoreixi les relacions personals”.

Altra proposta de Junts per Gavà és “augmentar el nombre de places de públiques en la residència”. Isidre Cases va explicar que “en Gavà, amb les dades de 2017 ,hi ha 257 places públiques, una xifra insuficient i per tant, considerem que és el moment d’asseure’ns amb els organismes competents per a aconseguir incrementar aquesta xifra de manera considerable en els propers anys”.

El candidat va demanar el vot per a Junts per Gavà, el proper diumenge 26 de maig, “a totes les persones que comparteixin els nostres posicionaments polítics i a tot el col·lectiu de la gent gran que comparteixi les nostres propostes”.