comerç local
Casas, amb altres membres del pasrtit enganxant els cartells de la campanya

Junts per Gavà (JUNTS) va portar a terme el passat dissabte una acció al carrer de suport al comerç local ara que arriba la campanya de Nadal. Membres d’aquesta formació van enganxar cartells amb “dos missatges clars: comprant a les botigues dels teus veïns i veïnes els ajudes a aixecar la persiana, i comprant al comerç de proximitat contribueixes a la recuperació econòmica del teu poble”.

La campanya va ser una iniciativa de Junts per Catalunya que es va realitzar a moltes ciutats i pobles de Catalunya. Els membres de Junts de Gavà van aprofitar per “xerrar amb alguns comerciants i comerciantes per tal d’explicar-nos de primera mà com es presenta la campanya de Nadal i conèixer inquietuds i propostes del sector”.

La formació ha mostrat el seu “content de constatar el positivisme i les ganes de tirar endavant del teixit comercial de Gavà”, i expliquen que els botiguers “només demanen poder treballar, amb totes les mesures de seguretat i restriccions vigents, i estan convençuts que els gavanencs els ajudarem a sortir-se’n”.

Junts per Gavà ha utilitzat en xarxes socials els hashtags #JuntsPelComerç i #JuntsFemPoble per promocionar aquesta campanya.