Junts per Gavà: comerç rentable de qualitat i proximitat
Junts per Gavà va explicar les seves propostes en matèria de comerç a la Rambla

La Rambla de Gavà va ser el lloc escollit per la candidatura de Junts per Gavà, que encapçala Isidre Casas, per explicar les seves propostes en matèria de comerç.

La número 2 de la candidatura, Mercè Moseguí, va destacar que “des de Junts per Gavà, treballarem per un comerç de qualitat, de proximitat i rentable. Per això volem oferir tota una sèrie de recursos al comerç ja establert per la seva dinamització, per la seva formació i perquè s’adaptin a les noves tecnologies i oferir un comerç 2.0, un comerç que atregui a la gent jove”.

Les propostes per als emprenedors passen, segons va explicar Mercè Moseguí “per acompanyar als comerços que comencin la seva activitat des dels inicis amb el pla de viabilitat i amb el pla d’empresa, per tal de que aquests negocis siguin rentables i exitosos i no siguin un fracàs”.

Altra de les propostes de Junts per Gavà passa per garantir la continuïtat dels actuals comerços “hi ha comerços que actualment no tenen relleu generacional -va explicar Mercè Moseguí- i que creiem que és important buscar un vincle amb un nou emprenedor per tal que aquests comerciants no hagin de tancar les seves persianes”.