Junts per Gavà declina anar amb Primàries Gavà
Isidre Casas i Antoni Rafanell de Junts per Gavà.

Junts per Gavà ha emès un comunicat refermant el seu “compromís de presentar la candidatura pròpia a les properes municipals”. L’aclariment té la seva raó de ser, segons ha precisat el seu cap de llista, Isidre Casas, “davant la notificació rebuda, divendres, per part del Comitè Organitzador Local de Primàries Gavà on ens convidaven a participar d’aquesta iniciativa”.

Junts Per Gavà assegura que “en cap cas renunciarem a concórrer a les eleccions del 26 de maig perquè tenim l’aval del president Puigdemont, l’actiu més important dins el món sobiranista” i perquè “el passat 20 març va ser escollit, en primàries, Isidre Cases com a candidat”, el qual “porta mesos treballant per presentar una llista transversal, on s’ha involucrat gent independent que vol treballar amb i per Gavà”

Junts per Gavà diu que el seu esperit és “aglutinar partits i entitats sobiranistes i recuperar allò que vam fer, entre tots, l’1 d’octubre del 2017” i que “l’agrupació territorial de l’ANC va votar, en assemblea, el novembre passat no tirar endavant aquesta iniciativa”, la qual cosa assumeixen “com a plenament legítima”.

El text també troba “incomprensible que aquest projecte es reprengui de forma accelerada, quan en altres municipis porten mesos treballant-hi” i assenyalen que “aquí hem rebut la notificació el darrer dia del termini establert per poder presentar candidat” la qual cosa atribueixen a “interessos partidistes que no compartim i dels quals no volem participar”.

Junts per Gavà afirma “compartir l’apoderament popular per desenvolupar projectes municipals o nacional” però reivindiquen fer-ho “en forma i temps adequats”. Malgrat tot, diuen, “seguirem oferint diàleg al candidat i a la llista escollida per explotar punts d’acord i trobar la millor opció, si existeix, per tal que gavanencs i gavanenques s’hi trobin còmodes” .