Junts per Gavà
Isidre Casas, portaveu municipal de Junts per Gavà

El portaveu de Junts per Gavà, Isidre Casas, ha demanat una actuació urgent als carrers del barri de Gavà Mar “dins les preguntes que formulem a l’equip de govern al Ple Municipal de juliol -explica Casas- i davant l’estat lamentable de la pavimentació d’alguns carrers del barri de Gavà Mar, vam demanar de manera urgent el redactat d’un Pla de Millora amb terminis d’execució calendaritzats per donar solució al problema”.

Casas ha precisat que “més enllà de la incomoditat a l’hora de circular, les afectacions als vehicles, tant dels veïns com dels no residents, pot esdevenir problemes de responsabilitat civil per l’Ajuntament. Amb les darreres actuacions que s’hi van fer només es va aconseguir tapar forats i dissimular un problema que s’ha convertit en recurrent i que requereix, si realment es vol solucionar, d’una actuació molt més acurada”.

El portaveu municipal de Junts per Gavà va preguntar també, a la sessió plenària
“per l’estat de la interlocució de l’Ajuntament amb la Direcció i el Comitè d’Empresa pel tancament anunciat per l’empresa Aludyne Automotive Spain de la seva planta a Gavà i que afecta a un total de 79 persones, molts d’ells veïns i veïnes del nostre municipi. Des de les limitacions de l’administració davant una decisió estratègica empresarial de geolocalització cal fer propostes proactives per tal de intentar mantenir l’activitat de l’empresa a Gavà”.

Finalment, Isidre Casas, ha demanat al govern municial “iniciar els tràmits per sol·licitar les subvencions vigents convocades per l’Agència Catalana de l’Aigua dins el programa de manteniment i conservació de lleres públiques per alleugerir la greu afectació de la Riera dels Canyars, i per l’Agència de Residus de Catalunya per la investigació i recuperació de sòls contaminats per fer front al problema sobrevingut de Can Torelló“.