JxCat: “Si volem que torni el President l’hem de votar”

Junts per Catalunya segueix fent campanya a Gavà i asseguren que encaren “els darrers dies, abans de les eleccions, amb il·lusió i la mateixa força amb que vam començar”.

Des del PDeCAT a Gavà, partit integrat en aquest projecte, durant el cap de setmana ha centrat les seves accions, a peu de carrer, amb carpes, dissabte al passeig Joan Maragall, i diumenge al barri de Gavà Mar. El president del partit al nostre municipi, Isidre Casas, ha destacat el fet d’haver comptat amb “pocs recursos” per fer propaganda. “Els nostres mitjans han estat molt limitats”, ha dit, però també ha subratllat que “malgrat tot, no hem perdut ni un bri d’empenta, i hem treballat i treballarem per fer arribar el nostre missatge a tothom”.

Denúncia a la Junta Electoral

Casas també ha volgut fer arribar una queixa, i és que “hem detectat que el PSC ha ocupat espais públics que ens corresponien a nosaltres, raó per la qual ja hem fet la instància a l’Ajuntament i la denúncia pertinent a la junta electoral de zona. No sabem si no tenien el plànol o si l’empresa que han contractat per penjar els cartells  no ha estat degudament informada. En qualsevol cas, esperem que siguin retirats ben aviat”.

JxCat referma que el seu “únic candidat és Carles Puigdemont”, ja que el seu anhel és “restituir” el Govern tal i com era abans del 155. Isidre Casas ha demanat el vot a tothom afirmant que “si volem que torni el President,  cal que votem al President, i la seva llista no és altra de Junts per Catalunya”.