La Casa de Andalucía a la Festa Major 2019

La Casa de Andalucía de Gavà ha participat, un any més, de manera molt activa en els actes de la Festa Major de Sant Pere. Per quart any s’ha habilitat l’espai per a les cases regionals del municipi a la plaça de Jaume Balmes amb un escenari i servei de bar.

La celebració ha donat inici al matí amb les actuacions dels quadres de ball de l’entitat i d’altres agrupacions convidades com son l’ACA Hijos de Paradade l’Hospitalet, l’escola de dansa Le Bal, el Grup Jara’s de Barcelona, La Casa de Castelldefels i Jordi i el seu grup de zumba de Cornellà. Durant el matí també s’ha programat l’actuació de la cantant de pop Míriam Pérez. A la tarda també actuaran els membres de la CCA Blas Infante de Cornellà.

La vetllada continuarà al migdia amb una paella popular elaborada per la Cas de València de Gavà i a la tarda la trobada seguirà amb més exhibicions de ball, l’actuació del transformista Edi Martell i un final de festa amb el grup Flamenco Club.

Per a la Casa de Andalucía de Gavà, “és important ser presents a la Festa Major per mostrar què fem i com ho fem i posar el nostre granet de sorra a la celebració”. També asseguren que “l’entitat cada cop està més consolida i idea nous projectes que contribueixen a enriquir-nos i recorden “el fantàstic resultat del grup de ball amb nois i noies amb discapacitat perquè va en la línia de la inclusió”.