La Gent Gran camina per fer salut
la passejada ha partit de la Torre Lluc

Gavà ha celebrat aquest matí una passejada per a Gent Gran. L’activitat, encabida dins el feix de propostes que, durant tota aquesta setmana l’Ajuntament ha organitzat per posar en valor el paper d’aquest col·lectiu a la nostra ciutat, ha partit des de el parc de la Torre Lluc. El grup, que ha estat acompanyat per l’Alcaldessa, Gemma Badia, ha baixat per la Rambla i ha enfilat, tot seguit, el carrer dels Màrtirs del Setge del 1714, el carrer Sant Pere i la plaça de Jaume Balmes per anar rumb al Parc del Mil·lenni que ha estat el punt final d’arribada.

Segons Gemma Badia, “amb activitats com aquesta volem que les persones grans surtin de casa, especialment aquelles que es troben soles, i facin pinya i es relacionin. Volem que aprofitin l’oferta que, des del consistori s’ha dissenyat, i participin en iniciatives que també es fan en l’espai públic. Crec que hi ha una bona programació, que esperem ampliar, perquè la nostra gent gran gaudeixi i es mantingui activa perquè això és font de salut”.

El programa d’activitats, que culmina aquesta tarda amb un ball amb orquestra a la Torre Lluc, portava com a títol “Gavà, al costat de la gent gran” i ha recollit un conjunt de propostes variades, algunes de contingut cultural, artístic, esportiu o lúdic, i d’altres de reflexió, debat i intercanvi d’experiències. Amb aquesta oferta es pretén “conèixer la situació i necessitats del col·lectiu i engrescar altres persones a formar-ne part del programa”, expliquen fons municipals. Les propostes estaven adreçades a persones grans, però obert a tota la població per col·laborar a teixir les xarxes intergeneracionals que de ben segur són útils per a tothom.