La gent gran de Gavà celebra el fi de festa
Prop de 300 persones van gaudir de la festa

La gent gran ha estat un altre dels col·lectius que, un any més, s’ha implicat amb fermesa en la celebració de la Festa Major de Sant Pere. Ahir al vespre, i com és tradició, les pistes esportives de can Tintorer es van convertir en l’espai on es va compartir un berenar-sopar. Prop de 300 persones, van participar d’aquesta activitat i, tot seguit, van poder ballar al ritme del Quartet Premium.

Segons el president de l’Associació de la Gent Gran de Gavà, Francisco Olivares, “es tracta d’una celebració que ens uneix, com també ens agrada viure intensament i participar activament de les festes”. Olivares, després destacar el “dinamisme i empenta” del col·lectiu que representa, va tenir paraules de “record i ànim” per l’expresident de l’associació Josep Royo qui “es recupera d’una caiguda que li va provocar el trencament del fèmur”.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, tampoc es va voler perdre aquesta festa i després d’agrair-los la seva “participació” va lloar “la feina incansable dels treballadors municipals per preparar les activitats amb l’objectiu que vosaltres estigueu bé perquè aporteu molt la ciutat”.

Recordem que aquestes festes la gent gran, a més de celebrar els seus dos festivals artístics, van presentar les seves manualitats en l’exposició “L’art no té edat” al Museu. També han organitzat, amb força èxit, l’activitat dels Mestres Cuiners aquest diumenge al matí a la Torre Lluc on van ensenyar a preparar receptes saludades als nens i nenes.