La Gent Gran desplega el seu talent
Lola Alfonso i Rosa Llobet, al piano

L’Associació de la Gent Gran de Gavà aprofita, un any més la Festa Major de Sant Pere, per mostrar la seva vitalitat i el seu talent artístic. Enguany, el col·lectiu viu aquesta festa amb especial il·lusió després d’aquests dos darrers anys marcats per les restriccions derivades de la pandèmia . Així el casal de Cultura American Lake, ha acollit aquesta tarda el tradicional Niu d’Art, amb diverses d’actuacions de poesia, música i humor que han estat dedicats a 2 dels seus membres, en Carmelo i en Manuel, que van morir pel coronavirus. Demà diumenge, 3 de juliol, l’entitat tornarà a pujar a l’escenari d’aquest equipament amb l’actuació teatral de l’Associació que presentarà esquetxos picarescos.

La Gent Gran assegura que preparen aquestes actuacions amb “molta ganes i il·lusió” i que viuen la festa “amb gran intensitat”, com ja va quedar demostrat el dia 29 de juny, amb el multitudinari sopar ball que es va celebrar al pati de l’escola Jacme March. El president de L’Associació de la Gent Gran de Gavà, Francisco Olivares, assegura que “han estat anys molt durs amb aquesta crisi sanitària que encara dura. Esperem que acabi d’una vegada i poguem recuperar la plena normalitat i reprendre de ple les nostres activitats”.

Una altra de les activitats que els usuaris i usuàries del casal fan durant la Festa Major l’exposició col·lectiva “L’art no té edat” que pot visitar a la sala d’actes del Museu fins aquest diumenge, 3 de juliol. Aquí es poden veure diverses manualitats i creacions artístiques com ara quadres, labors, objectes decorats i escultures de terrissa. L’alcaldessa Gemma Badiah ha posat en valor aquesta feina plena de dedicació i creativitat i l’esperit i vitalitat de la nostra gent gran que són un exemple a seguir.

Aquí podeu consultar tot el programa d’actes de la Festa Major que s’allaragarà fins el proper 3 de juliol