La Penya Blaugrana torna al carrer Sant Pere
La Penya va participar en la passada Mostra d'Entitats.

La Penya Blaugrana Gavanenca ha tornat a canviar de seu. Després d’un parell d’anys a la Rambla, compartint espai amb el Bar de l’Agnès, el grup s’ha vist obligat a canviar de local social en no poder-se perpetuar l’acord inicial per desavinences diverses. El president de la Penya, Santi Faugier, admet que lamenta la situació perquè “hem hagut de marxar precipitadament, amb 20 dies de marge” i precisa que “ens ha sabut greu perquè l’espai del local que ocupàvem el vam pintar i millorar nosaltres, amb els pocs diners que teníem estalviats, amb al il·lusió de poder tirar endavant”.

El nou espai de trobada de la Penya és el bar Tinc Gana, del carrer Sant Pere, 89, situat davant de la Oficina de Treball. Faugier explica que “el canvi ha estat a fi de bé, perquè els propietaris de l’establiment, una parella xinesa, són gent molt simpàtica, amb un tracte fantàstic i ens han acollit de manera meravellosa”. El president fa notar que “es dóna la circumstància que, quan vam optar per traslladar-nos a l’Agnès, ja ho teníem tot lligat per anar al Tinc Gana. Però la ubicació a la Rambla va prevaler. Està clar que va ser una decisió equivocada. Esperem que ara sigui la bona”

Faugier assegura que “la Penya vol reprendre l’empenta i recuperar les activitats” i que, de moment, ja tenen planificat un creuer i el dinar d’aniversari, que es farà el 25 de novembre al restaurant La Pineda, un trobada que, segons l’entitat, “és digna de celebrar perquè complim 43 anys, la qual cosa ens situa com una de les penyes del Barça més antigues i històriques del món”  

Santi Faugier també ha volgut fer una crida “a tots els aficionats culés a sumar-se al projecte” i els ha esperonat a “venir al local per animar plegats l’equip”.