La UME fa un homenatge a les dones amants de la muntanya

La Unió Muntanyenca Eramprunyà celebrarà, del 29 de febrer al 6 de març, la seva setmana d’aniversari. Enguany, l’entitat vol retre homenatge a totes les dones de la UME que estimen la muntanya raó per la qual, el 6 de març, a les 19.30 hores, la taula rodona “les dones fem Muntanya” on totes elles compartiran la seva experiència, reptes, les dificultats i els aprenentatges. També s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “les dones fem Muntanya”

Com hi pots participar?

Si vols aportar alguna imatge per a l’exposició fotogràfica, cal que ho facis, abans del dia 28 de febrer, per correu electrònic a umesecretaria@gmail.com, o bé, que les portis a secretaria en format digital. Si estan impreses, haurien de tenir una mida de 28×20.

Sopar d’aniversari

Dissabte dia 29 de febrer l’entitat compartirà un sopar als baixos de la Torre Lluch, a preus populars de 7 € per als adults soci, 3€ per als infants socis i 15€ per als no socis, L’àpat constarà d’un pica-pica i un segon plat a escollir entre bacallà amb mel o pollastre a la catalana. També hi haurà menú vegetarià amb escalivada, carxofes i patata, i menú infantil amb macarrons

Bicicletada

L’activitat, de caire familiar, presenta un itinerari de 14 quilòmetres, des del centre fins la platja i es farà diumenge, 1 de març al matí. Hi haurà esmorzar i rifa de productes relacionats amb la bicicleta. Per les a les previsions d’avituallament, la organització demana que els truquis i els diguis quants vindran. Horari de l’UME: dimecres i divendres, de 19.00 a 21.00 hores, al telèfon 936620124.