V Caminada Solidària per l'Alzheimer

L’associació Familiars d’Alzheimer de Gavà (F.A.GA.) organitza enguany la V Caminada Solidària per l’Alzheimer. La cita serà el diumenge, 6 de maig, amb sortida a les 8:30h. des de la plaça de l’església de Sant Pere per baixar per l’avinguda del Mar fins arribar al monument de la vela a Gavà-Mar. Allà els caminants es trobaran amb altre grup que surt d’allà mateix i tots junts tenyiran de blau (el color d’aquest any de l’Alzheimer) el frontal marítim ja que continuaran passejant pel passeig anant primer fins el límit amb Viladecans i després fins a tocar Castelldefels.

L’activitat no acabarà aquí, sinó que hi ha un programa que omplirà tot el matí i que inclou des d’un esmorzar fins a actuacions de cant o de ball, entre d’altres esdeveniments previstos.

Albert Arnau, president de F.A.GA., recorda que el doble objectiu de la iniciativa passa per “donar a conèixer la malaltia a la gent de Gavà i rodalies, d’una banda, i de l’altra banda tampoc hem d’amagar que volem tenir beneficis per tal de poder traslladar-los als nostres socis i usuaris”.

Tothom que es vulgui apuntar pot fer-ho al mateix centre de F.A.GA., al carrer Guifré el Pilós, 12, local 2, o també el mateix dia de la caminada tot i que “sempre ens agrada que les inscripcions es facin abans aquí al centre perquè així podem tenir controlat tot el material que regalem, és a dir, la bossa, l’esmorzar i la gorra”. La inscripció costa 5 euros.