Desè aniversari de La Ventafocs de La Roda
“La Ventafocs, el musical” està pensat per fer gaudir a grans i petits

La companyia gavanenca La Roda Produccions posa en escena, , “La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50”  al Jove Teatre Regina de Barcelona fins el proper  2 d’abril

Es tracta del desè aniversari d’aquest muntatge que esdevé que d’una original versió del tradicional conte, però ambientat en els musicals dels anys 50 al més pur estil “Grease”. El muntatge que des la seva estrena al 2011 ha estat aplaudit per crítica i públic compta amb el suport de diversos col·lectius. El director de la Roda, Dani Cherta, recorda que “l’obra inclou elements de vídeo, una vessant innovadora per nosaltres, ja que fins ara no l’havíem incorporat, però que ens ha agradat molt”.

“La Ventafocs, el musical” està pensat per fer gaudir a grans i petits amb cançons originals composades per Queco Pujol i les coreografies de Sílvia López. En l’obra però, també hi han col·laborat diverses institucions i entitats gavanenques.

L’espectacle, segons recorda Cherta, “treballa valors com la superació personal, la solidaritat, la democràcia social i la competitivitat sobre un mateix”.