El tinent d'alcade Jordi Tort explica les demandes de l'Ajuntament davant l'Oficina de Correus
El tinent d'alcade Jordi Tort explica les demandes de l'Ajuntament davant l'Oficina de Correus

L’Ajuntament de Gavà ha enviat un escrit a la Direcció Territorial de Correus a Catalunya en què li demana solucions per al deficient servei que s’està prestant a la ciutadania, en concret més personal i l’obertura per les tardes de l’única oficina que hi ha a Gavà, la del carrer Martí l’Humà.

En l’escrit signat pel tinent d’alcalde de l’Àmbit d’Estratègia Econòmica, Treball i Promoció de la Ciutat, Jordi Tort, s’exposa que al desembre de 2019 es va tancar l’oficina de correus situada a Centre de Suport a l’Empresa que “va crear diverses disconformitats de la ciutadania en relació a la disminució amb un únic punt de servei a la ciutat”. Així ho recordava, aquest matí, Jordi Tort, en declaracions als mitjans de comunicació municipal “L’Oficina de Correus de Martí l’Humà és l’única que ens queda a Gavà. Fins al desembre comptàvem amb una altra situada al Centre de Suport a l’Empresa que donava servei, sobretot, a les empreses però també a una part de la ciutadania, especialment de Gavà Mar “. Tort ha afegit que “des de l’Ajuntament vam intentar, arran d’una recollida de signatures, que es mantingués oberta. No va poder ser però la Direcció de Correus a Catalunya es va comprometre a que es prestaria més serveis i s’afegiria una finestra de recollida i mes persones en aquesta oficina”.

Uns compromisos que segons el tinent alcalde no s’han complert: “Ara mateix no només tenim una sola oficina sinó que només obre als matins, s’ha tancat, amb l’excusa de la pandèmia, l’horari de tarda. Això fa que cada matí a la via publica hagi grans cues de fins a 20, 30, 40 persones esperant el seu torn per poder enviar o rebre paquets “.

Per això a la carta enviada a la Direcció de Correus a Catalunya “els demanem que es replantegin aquest escenari. En primer lloc perquè no s’està prestant el servei que s’ha de prestar. En segon lloc si cal prendre mesures contra la Covid-19 es tracta precisament d’expandir horaris perquè la gent pugui venir a qualsevol hora del dia i no s’hagi de acumular fent cues a la via publica durant la matins “.

Tort confia en rebre una resposta positiva però so no es així “Des de l’Ajuntament intentarem seguir pressionant perquè s’obri a les tardes”.