L’alcaldessa durant la visita a les instal·lacions on hi ha una exposició fotogràfica de les diverses tertúlies d’autor que s’han fet al club de lectura durant 10 anys
L’alcaldessa durant la visita a les instal·lacions on hi ha una exposició fotogràfica de les diverses tertúlies d’autor que s’han fet al club de lectura durant 10 anys

La Unió Muntayenca Eramprunyà (UME) és una de les entitats amb més història, número de socis, al voltant de 600, i amb un calendari d’activitats més complert i divers de la ciutat.

L’alcaldessa, Gemma Badia, va visitar, ahir per la tarda, les seves instal·lacions en companyia de la presidenta, Brugués Comas, i membres de la junta amb els quals es va entrevistar. “Som una entitat amb 59 anys d’història, que fem muntanya, que fem cultura, que defensem el nostre territori. La UME continuarem així amb aquests tres grans eixos, i això, és el que hem volgut ensenyar a la nostra alcaldessa”, va explicar, després de la visita, Brugués Comas als mitjans de comunicació municipal. Després de dos anys de pandèmia que va alterar les activitats tant esportives com culturals que fan “sembla ser que tot comença un altre cop a rotllar. El calendari comença a ser setmanal el que estan sent molt bon rebut i els socis ho estan desitjant. En breu tenim els campaments d’estiu, aquest any anirem a Sant Quirze de Besora, estem molt engrescat amb tots els projectes”.

L’alcaldessa va destacar els anys d’experiència de la UME, una entitat “que té cura de l’entorn, que es dedica a l’esport i que en aquestes instal·lacions municipals té tota una zona molt ben destinada per als diferents tipus d’esports”. Badia va remarcar que “cal posar en valor aquesta activitat que fan quant a sortides, la Marxa del Garraf, les visites guiades al castell d’Erampunyà així com el club de lectura i altres iniciatives culturals”. Finalment va elogiar el fet “que hi hagin pogut resistir l’època de la pandèmia, que encara siguin tants socis, vora dels 600 i que puguin desenvolupar aquestes activitats”.