Lanzadera de Empleo a Gavà
Els dies 2 i 3 de maig hi haurà noves sessions informatives al CSE

Gavà posa en marxa el mes de maig la “Lanzadera de Empleo”, un innovador programa d’orientació laboral que servirà per ajudar 20 persones en situació d’atur menors de 35 anys i amb qualsevol nivell formatiu i experiència professional.

Les persones interessades a participar en el programa de caràcter gratuït i voluntari, disposen fins al 6 de maig per inscriure-s’hi. Ho poden fer a través del web de “Lanzadera de Empleo”, www.lanzaderasdeempleo.es, o en format presencial, i sol·licitant i omplint el corresponent formulari al Centre de Suport a l’Empresa, carrer del Progrés, 27, en horari de dilluns a divendres de 9 a 15, i dimarts i dijous de 16 a 19 h. També poden sol·licitar informació addicional al telèfon 93 633 34 50. El dia 2 de maig a las 10 hores i el dia 3 a las 16 hores es faran sessions obertes al Centre de Suport a l’Empresa per informar d’aquest programa.

Les 20 persones que formin part del programa comptaran amb el suport d’un equip tècnic especialitzat durant cinc mesos per activar i optimitzar la seva cerca de treball. Si les 20 places no es cobreixen amb aquests perfils, es reserva la possibilitat que 5 puguin destinar-se a persones de major edat, fins a 59 anys. Les 20 persones que resultin seleccionades es reuniran diversos dies a la setmana en locals cedits per l’Ajuntament de Gavà. Amb la guia i orientació d’un/a tècnic/a especialitzat/ada duran a terme diverses activitats per optimitzar la seva cerca de treball: tallers d’autoconeixement i intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i cerca d’ocupació 2.0, entrenament d’entrevistes personals, elaboració de mapes d’ocupabilitat i visites a empreses.

La posada en marxa d’aquest programa a la ciutat és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Gavà, la Fundació Santa María la Real i la Fundació Telefònica. El projecte compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu, dins del programa operatiu POISES.