Laura Redondo
Redondo es marca els JJOO de París com a principal objectiu de la temporada

Laura Redondo ha visitat als mitjans de comunicació locals per valorar el seu pas pel recent Mundial d’Atletisme de Budapest, on no va poder fer la marca necessària per arribar a la final femenina en la seva disciplina, llançament de martell: “Al final es tractava d’un Mundial on sempre competeixen els millors. Jo probablement anava amb una mica més de tensió del normal, i potser això va ser el que fes que no pogués llançar una mica més lluny”

Redondo ens ha explicat que en “el primer dels tres llançaments va ser una mica desastrós, vaig fer 66, però estava tranquil·la ja que em quedaven dos llançaments més. En el segon vaig tornar a fer 66 però em vaig notar molt millor, i en el tercer vaig tornar a fer 66. La competició, doncs, no va sortir del tot com jo volia”.

Analitzant la seva estratègia, Redondo admet que “potser l’error va estar després del primer llançament, ja que vaig tensar una mica per millorar la marca del primer llançament i això va fer que el resultat no fos el que jo volia”.

La lesió que va patir l’any passat, com a tal, no ha afectat en aquest resultat ja que “està totalment oblidada”, però sí és cert que “no he entrenat tot el que hauria d’haver entrenat, i de fet al juny vaig tenir unes petites molèsties en un peu que van fer que trigués una mica més en la preparació. No es pot obviar que vinc d’una operació i, tot i que estic totalment recuperada de la lesió, és veritat que potser em faltava una mica d’entrenament”.

Redondo ara es prendrà unes merescudes vacances, però la vista ja la té posada en el Campionat d’Europa del proper juny però no oculta que “l’objectiu més important de tota aquesta temporada serà la participació en els Jocs Olímpics” que es disputaran a París entre el 26 de juliol i l’11 d’agost de 2024. L’atleta gavanenca se sent molt optimista de cara a l’inici dels entrenaments, que té previstos per l’octubre: “Fa un mes li vaig comentar al meu entrenador que ja feia dies que no me’n recordava de que m’havia operat el maluc, així que jo crec que a partir d’ara no hauria de tenir cap problema i hauria de començar a entrenar normalment. Això sí, iniciaré els entrenaments amb una mica més d’intensitat per veure si el cos i sobretot el maluc em responen bé”.