Les entitats celebren la seva mostra coincidint amb Fira
Mostra d'Entitats de 2019

Aquest dissabte 30 d’abril se celebrarà, per primera vegada en el marc de la Fira d’Espàrrecs, la Mostra d’Entitats, una oportunitat per conèixer de primera mà el ric teixit associatiu de la ciutat i les seves activitats i projectes.

Al llarg del dia se succeiran activitats pels més petits i per gaudir en família. Entre elles hi haurà tallers familiars a càrrec de l’Església Evangèlica de Gavà. Assaig obert de dels Castellers de Gavà. Espectacle itinerant familia, organitzat per l’Associació per a la promoció de l’espectacle infantil i juvenil a Gavà “La Xarxa”. Piano lliure al carrer, per a qui vulgui tocar una peça musical a càrrec d’Amics de la Música de Gavà.Taller de timbalada de l’Associació de Timbalers Sonaquetomba.Taller familiar i conta contes, organitzat per la Coordinadora d’AMPA Gavà. Petits tallers de l’Unió Muntanyenca Eramprunyà i el joc de taula: El joc de l’aigua a càrrec de l’Associació Internacional d’Enginyeria Sense Fronteres.

Actuacions

D’altra banda a l’escenari que hi haurà a l’avinguda Diagonal hi haurà les següents actuacions:

10.30 h Actuació del Pallasso Oscar Navarro

L’entitat de cooperació ens ofereix una actuació d’aquest pallasso solidari.

A càrrec de CC ONG Ajuda al Desenvolupament

11 h Interpretació d’una coreografia amb l’església Evangèlica

Interpretació una cançó amb una coreografia ben singular.

A càrrec de l’Església Evangèlica de Gavà

11.40 h Exhibició de rítmica amb el Club de Rítmica de Gavà

Roda d’exercicis d’exhibició de l’entitat.

A càrrec del Club de Rítmica Gavà.

12.20 h Ball folklòric amb l’Asociación Cultural Andaluza de Gavà

L’entitat andalusa de la ciutat ens oferirà un petit repertori de les danses tradicionals.

A càrrec de l’Asociación Cultural Andaluza de Gavà

13.30 h Batucada de Sonaquetomba

Fem el vermut a ritme de percussió

A càrrec de Sonaquetomba

16.30 h Ritmes amb Sonaquetomba

Timbals, shekers i altres instruments sonaran a ritme de batucada amb els alumnes dels cursos.

A càrrec de l’associació de timbalers Sonaquetomba

17 h Dansa amb l’Aula de Dansa

Actuació de l’escola de dansa amb les alumnes.

A càrrec de l’Aula de Dansa

17.30 h Ball folcklòric amb la Casa d’Andalucía de Gavà

Exhibició de balls tradicionals andalusos.

18 h Actuació musical de banda de rock.

Banda jove de rock alternatiu. Covers de cançons dels 90s, cançons originals i més.

A càrrec d’Amics de la Música de Gavà.

18.30 h Cantada d’havaneres amb Gats Vells

L’entitat local ens ofereix un petit repertori d’havaneres.

A càrrec de Gats Vells

Exposicions

La Mostra d’Entitat també serà una oportunitat per veure les exposicions de diferents entitats en què presenten trajectòries i activitats que fan durant l’any. Aquestes són les exposicions previstes:Mostra de treballs de l’Església Evangèlica de Gavà. Exposició fotogràfica dels Castellers de Gavà. Exposició de la història de la premsa local a Gavà, des del 1921 fins al 2022 del Centre d’Estudis de Gavà i Amics del Museu de Gavà. Exposició presentació espectacles del Festival de Titelles de Gavà organitzat per “La Xarxa”. Exposició fotogràfica de l’Agrupació Fotogràfica de Gavà. Exposició sobre el 40 aniversari de la Casa Andalucía de Gavà. Recorregut històric de l’Amics de la Música de Gavà. Exposició de l’Associació de Timbalers Sonaquetomba. Exposició de la Coordinadora d’AMPA Gavà. Exposició de l’Unió Muntanyenca Eramprunyà. Exposició fotogràfica de Creu Roja Gavà. Exposició de l’Av les Colomeres. Exposició de la Fundació Pau i Solidaritat CCOO Catalunya i exposició de l’Acaps Gavà Viladecans.

Una quarentena d’entitats participen a la Mostra

En aquesta edició de la Mostra d’Entitats participen: ACAPS Gavà Viladecans. Av Les Colomeres. ADISGA. Agrupació Fotogràfica de Gavà. Amics de la Música de Gavà. Amics Del Museu i Centre d’Estudis. Amics Plaques De Cava de Gavà. Associació Catalana de Fibrosi Quística. Associación Cultural Andaluza de Gavà. Associació Cultural la Roda. Associació d’Esclerosi Múltiple del Baix Llobregat. Associació de Dones Burkina. Associació de Familiars de Malats d’Alzheimer de Gavà. Associació de Timbalers Sonaquetomba. Associació Gats Vells. Associació Internacional d’Enginyeria Sense Fronteres. Associació per a la Promoció de l’Espectacle Infantil i Juvenil a Gavà “La Xarxa”. Associació Solidària Promundo. Casa de Andalucía de Gavà. Castellers de Gavà. CC ONG Ajuda al Desenvolupament. Club Atletisme Gavà. Club Rítmica Gavà. Club Esportiu Sala Tr3s Gavà. Club Gavà Triatló. Coordinadora d’AMPA Gavà. Creu Roja Gavà. Esplai el Mamut. Fundació Pau i Solidaritat CCOO Catalunya. Gavà Flama i Caliu de la Sardana i Gent Gran Activa’t. Grupo Doble A – Alcohòlicos Anònimos. Iglesia Evangélica de Gavà. L’Aula de Dansa. Un Gest de Calor. Unió Muntanyenca Eramprunyà