Les entitats celebren la seva mostra coincidint amb Fira
Mostra d'Entitats de 2019

Gavà ha celebrat, aquest dissabte, una nova edició de la Mostra d’Entitats una convocatòria que ha aplegat prop de 40 associacions locals de caire molt divers. El parc de la Torre Lluc i la Rambla de Maria Casas ha estat l’espai on s’han instal·lat els estands des d’on han tingut l’oportunitat d’exhibir, davant la ciutadania, allò què fan i aprofitar l’ocasió per estrènyer llaços de col·laboració entre elles. El programa ha inclòs tallers, exposicions i actuacions musicals, entre d’altres.

També es va poder gaudir dels espectacles de màgia del genial Doctor Trash

Cal destacar que, un any més, la mostra ha mostrat la seva vessant solidària a través del GavàMón amb la participació de diverses associacions dedicades a tasques de cooperació i la mostra de les instantànies premiades al concurs d’aquesta edició. També es va poder gaudir dels espectacles de màgia del genial Doctor Trash, el del pallasso Navarro i la música dUkeconte, així com el muntatge titulat “La recepta antirumors”, a càrrec de l’institut Diversitats. Altres propostes van ser els tallers de cuines del món dedicats, en concret, a l’elaboració de receptes veneçolanes i marroquines.

La ciutat compta amb més de 200 entitats que treballen en diferents àmbits com la cultura, l’esport, l’acció social, l’educació, les relacions veïnals, el comerç, la cooperació internacional i el medi ambient.

Raquel Sánchez va visitar la Mostra durant el matí de dissabte.

L’Alcaldessa Raquel Sánchez es mostrava “molt satisfeta de la bona participació” i expressava el seu “agraïment per la tasca que fan, dedicant-hi bona part del seu temps i esforç. Sánchez assegura que aquesta cita esdevé “una valuosa oportunitat, per una banda, per exposar tot allò que fan i, per un altre costat per enfortir la germanor i bona convivència entre elles, entitats diverses que configuren un mosaic de la pluralitat que també caracteritza la nostra ciutat”.