Najat el Hachimi a la Biblioteca Josep Soler Vidal
L'esciptora Najat el Hachimi

Dintre la programació del mes de març per commemorar el Dia Internacional de les Dones, el proper 8 de març, l’escriptora Najar El Hachmi presenta aquesta tarda el lsibre Sempre han parlat de nosaltres. Feminisme i Identitat, a la Biblioteca Josep Soler Vidal.

Naja el Hachmi va néixer a Nador, al Marroc, l’any 1979, quan el seu pare havia emigrat a Catalunya, i als vuits anys va venir a viure aquí gràcies a un

reagrupament familiar. És Llicenciada en Filologia Àrab per la Universitat de Barcelona i publica habitualment articles a la premsa i col·labora en diversos programes de ràdio.

La seva primera novel·la, L’últim patriarca (Planeta 2008) va rebre el Premi Ramon Llull 2008, ha estat finalista del Prix Mediterranée Étranger 2009 i guanyadora del Prix Ulysse a Còrsega. La novel·la ha estat traduïda a deu llengües i ha portat la seva autoria a viatjar per tot el món. Najat el Hachimi ha publicat també: Jo també soc catalana (2004), La caçadora de cossos (2011), Mare de llet i mel (2018) i el llibre que presenta avui a Gavà Sempre han parlat per nosaltres. Feminisme i Identitat.