Linde a Gavà

Linde Material Handling Ibèrica estrena unes noves instal·lacions a Gavà. Es tracta d’un espai de 3.000 metres quadrats, on la companyia ofereix tota la seva cartera de serveis integrals. A més, compta amb un showroom i aules per a la formació de conductors de carretons.

Aquesta nova localització, disposa de 420 metres quadrats d’oficines, despatxos i sala de reunions dissenyats amb un concepte obert, que propicien la col·laboració entre els equips de l’empresa. Així mateix, disposa d’una àmplia zona d’exposició perquè els clients puguin veure la gamma de vehicles, i un gran nombre de sales polivalents i aules per a la formació de conductors de carretons.

D’altra banda, Linde ha destinat gairebé 800 metres quadrats als seus tallers, que inclouen també cabina de rentat, cabina de pintura i un moll de càrrega, a més d’una àmplia zona de magatzem de recanvis.

Amb el trasllat aposten “per una ubicació estratègica, a tocar de Barcelona, amb entrada i sortida directa a la C-32, a 7 minuts de l’aeroport del Prat i del port”

Sobre aquest nou emplaçament, Jaime Gener Bover, Director Gerent de Linde Material Handling Ibèrica comenta: “Aquestes noves instal·lacions reflecteixen el nostre compromís d’ampliar la cobertura de les nostres solucions a un major nombre de clients. Les nostres propostes de serveis inclouen des de la consultoria per a la intralogística, carretons elevadors nous i d’ocasió i serveis postvenda, fins a serveis de lloguer per dies, setmanes o mesos, consultoria i solucions de seguretat, gestió de flotes o finançament. Tot de manera personalitzada i amb la tecnologia més eficient.”

La Delegació de Barcelona, compta amb 49 tècnics polivalents, 42 vehicles SAT, un equip tècnic-comercial de 12 professionals, tres assessors experts en la gestió del lloguer de vehicles, així com un ampli equip de 12 persones més d’atenció i servei al client.