Maleïdes les guerres arriba a Gavà

L’Espai Maragall acollirà aquest divendres l’espectacle poèticomusical Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer). Es tracta d’una activitat encabida en la present edició de Gavàmón on es combina la bellesa de la poesia, de la música, de les paraules i les cançons com a arma de combat.

El projecte, ideat per Lali Barenys i Carles Beltran, pretén “denunciar les guerres, totes i cadascuna, en totes les seves formes, però no des del lament sinó des d’una actitud de rebel·lió contra el sense-sentit que és la guerra, per recordar-nos que lluitar bé ens fa estar vius i ser més lliures”.

Així doncs, denuncien les guerres i les seves conseqüències, com “els exilis, les morts, els refugiats i les repressions” i per això, entre altres paraules us ofereixen “les Corrandes d’exili (de Joan Oliver,) i testimonis dels refugiats sirians” .

També musiquen i canten poemes d’Ovidi Montllor, Joan Oliver (Pere Quart), els Manel, Bob Dylan o Silvio Rodríguez, entre d’altres.

L’espectacle començarà a les 21 hores i, tot i que l’entrada és gratuïta, cal inscriure’s prèviament a la web de l’Espai Maragall o a la mateixa taquilla.