Manel Fuentes porta el Boss a Gavà
Manel Fuentes.

El popular periodista i presentador, Manel Fuentes, líder de “The Spring’s Team” estarà aquest divendres a Gavà emulant a Bruce Springsteen. Es tracta concert inaugural del cicle de bandes tribut “Gavà Hall of Fame” que s’estrena a la ciutat i que ens permetrà veure a l’Espai Maragall, fins diumenge 8 de març, a diversos grups que ens atansaran l’essència de grans mites. Seran espectacles de tipus unplugged o que s’acosten al format de teatre musical.

A més de Fuentes, a l’escenari de l’Espai Maragall, podrem assistir als concerts, de Momo Queen Rhapsody i Smoking Stones, entre altres i gaudir gratuïtament de concerts de petit format a un escenari ubicat al hall. Hi haurà servei de bar del Cafè Teatre.

L’actuació de Manel Fuentes serà un show emotiu de petit format acústic, amb acompanyament de dos membre de la seva banda, al violí i al piano, des d’on repassarà el repertori més íntim del Boss de New Jersey, el seu ídol vital, mentre compartirà històries i vivències al voltant de Bruce i la seva passió.

El concert començarà a les 22 hores i el preu de l’entrada anticipada és 20€ i a taquilla de 23€. Es poden comprar ja a Atrápalo.

Val adir que el mateix dia 6, però a les 19 hores a l’Espai Café Teatre– al Hall es podrà gaudir de l’actuació dels Synchronicity – Tribut The Police + Sting