maria felip

Avui és el darrer dia de classe i a totes les escoles de Gavà s’han organitzat festes per celebrar l’arribada de les vacances i acomiadar-se de companys i companyes, del professorat i de tota la comunitat educativa. A l’Escola d’Educació Especial Municipal Maria Felip han organitzat una festa al pati, que ha començat amb un festival Holi, una tradició hindú que consisteix en el llançament de pols de tots colors amb un significat de festa i renovació.

A la festa hi ha assistit l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, acompanyada d’Alba Riba i Cristina Agustí, segona i quarta tinenta d’alcaldessa respectivament, que han pogut conèixer de primera mà la tasca del professorat i la implicació de les famílies dels alumnes del centre. Per Badia, “avui és el dia de deixar-se portar, de fer una mica de convivència amb les famílies i la gent de l’escola, i de posar en valor la feina que s’està fent aquí”. L’alcaldessa ha estat parlant amb el professorat i les famílies del Maria Felip, i ha vist que “hi ha un sentiment de pertinença molt maco, perquè s’està fent una feina que crec que és molt necessària. A més, de cara a l’estiu, hi ha casals inclusius, en els quals es comparteix la presència d’infants amb necessitats educatives especials amb nens que no les tenen. Crec que és molt important que hi hagi casals que facin aquesta inclusió real”.

La festa ha finalitzat amb música i una degustació per a tots els presents. Ha estat la traca final per acomiadar el curs, després d’haver fet el festival a l’Espai Maragall el passat 20 de juny.