Junts Fem Barri
Sánchez, amb els veïns de Bruguers a dins del nou centre cívic

Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà, ha visitat avui dos barris perifèrics de la ciutat on el projecte Junts Fem Barri deixarà o, de fet, ja ha deixat petjada. D’una banda, el barri de La Sentiu, on avancen a bon ritme les obres de construcció d’una pista polivalent i dues zones de jocs on, entre altres, s’hi instal·larà un pont de mico. I de l’altra banda el barri de Bruguers, on Sánchez aquí ja ha pogut comprovar com ha quedat tot perquè tant el parc infantil com el centre cívic veïnal estaven completament acabats.

L’alcaldessa ha aprofitat la visita a aquests dos nuclis gavanencs per reunir-se una estona amb els seus representants veïnals que li han traslladat les seves inquietuds i preocupacions. Però Sánchez també ha assegurat mostrar-se “contenta i satisfeta ja que he vist com els veïns estan rebent amb molta satisfacció aquestes millores i aquestes inversions”.

Sánchez ha desitjat que “molt aviat els veïns puguin gaudir d’aquestes instal·lacions una vegada la situació de la Covid ho permeti”, i ha recordat la importància d’un projecte “participatiu” com el Junts Fem Barri “on són els propis veïns els que poden decidir quines inversions d’aquest tipus, que no excedeixin de 30.000 euros, es poden fer als seus barris”.