Mascaretes solidàries contra el càncer infantil
Raquel Sánchez, dóna suport a la campanya.

La Policia Municipal de Gavà segueix amb la campanya solidària de mascaretes contra el càncer infantil, els beneficis de la venda de les quals es destinen a la investigació de la malaltia a través de l’Hospital Sant Joan de Déu. L’acció s’emmarca en la campanya #PELSVALENTS que va impulsar a l’estiu la Policia Local de Sant Celoni en el seu dia.

“Amb la campanya de les mascaretes solidàries volem recaptar fons per al pediàtric center de l’Hospital Sant Joan de Deu. Des de principis d’estiu la Policia Local de Sant Celoni porta a terme una campanya per les policies locals de Catalunya de venta de mascaretes solidaries i tot el que es recull és per a la investigació. Nosaltres ens hem adherit a aquesta campanya que va paral·lela a la que van fer fa dos anys dels escuts solidaris en la qual es van recollir 10.000 euros”, explica el sergent, Jordi Cartuchá. El sergent de la Policia Municipal informa, a més, que les mascaretes es poden adquir “a la prefectura de la Policia Municipal, #PELSVALENTS a les xarxes socials i als establiments que vulguin ser punts de recollida de mascaretes com va succeir amb els escuts”.

Les mascaretes, que es fabriquen a Tarragona i estan fetes de microfibra hidròfuga, són de quatre tipus “dos infantils, per a infants de 6 a 9 anys i dos d’adults de diferents mides i colors. Estan homologades per la Unió Europea, i son reutilitzables”, explica l’agent Javier Sicilia qui informa que “el donatiu que es dona per les mascaretes són de 9 euros les d’adult i 8 euros les infantils”.