Matinal amb espectacles infantils aquest diumenge
La Roda Produccions posarà en escena Hansel i Gretel.

Les entrades per acudir diumenge a les sessions gratuïtes d’espectacles infantils a Gavà ja estan exhaurides. Es tracta de dues activitats adreçades als petits i encabides en la programació de Temps d’Espàrrecs, que tindran lloc a l’Espai Maragall, a partir de les 12 hores.

Programa

  • Contecontes “El Pato Granjero”, a càrrec de Linsabel Noguera de la Llibreria Tres Paraguas de Gavà.
  • Espectacle infantil “Hansel i Gretel”, a càrrec de la companyia La Roda Produccions de Gavà.

Es tracta d’una adaptació musical del popular conte dels Germans Grimm on els 2 protagonistes es perden al bosc i topen amb la caseta llaminadures i xocolata i la bruixa dolenta.

El muntatge està escrit i dirigit per Dani Cherta, interpretat per Magda Puig, Ivan Padilla, Anna Ventura, Roser Colillas i Jordi González i compta amb la col·laboració de Cor de Cambra Tornaveu.

La Companyia de Teatre La Roda vam néixer l’any 2002 amb uns objectius molt clars: crear espectacles de gran qualitat (tant estètica com teatral) per a un públic familiar, educar els nens i nenes utilitzant valors actuals (socials i intel·lectuals) sense caure en els tòpics i no oblidar mai que el teatre per a públic familiar, a part d’educar, ha de divertir, distreure i interessa