Talent a les Aules
Mayca Luna, gerent de Lunallar, ha estat mentora en la darrera edició del Talent a les Aules

Mayca Luna, gerent de Lunallar, ha valorat molt positivament el seu pas pel talent show Talent a les Aules. La propietària d’aquest servei immobiliari ha assegurat que “tot i que els premis del concurs són fantàstics perquè els posa en un aparador i els permet viatjar a llocs súper interessants a nivell empresarials, en realitat el premi és el recorregut, l’experiència de veure com creixen els seus projectes i fins i tot aquesta primera presa de contacte amb la competitivitat perquè la vida és una competència, és una carrera de fons que tots els dies hem de superar ”.

Luna ha explicat que els motius que la van portar a prendre part en aquesta iniciativa passen per “la vocació de servir a la nostra comunitat que tenim, volem revertir en ella part del que ella ens dona a nosaltres”. A més, “creiem que el nostre futur està en els joves, estem a les seves mans i de fet la meva jubilació dependrà del lluny que ells arribin i de que puguin consolidar els seus llocs de treball”.

Segons Luna, introduir l’emprenedoria als més joves “és necessari perquè jo estic en contra de la mentalitat de cerca de lloc de treball fix amb un salari garantit per vida, jo he estat emprenedora tota la meva vida i sempre he tingut mentalitat de creixement i d’evolució amb molt de sacrifici però també en moltes ocasions amb risc d’equivocar-te i de fracassar”.

Talent a les Aules, segons Luna, és també molt interessant perquè fa que els joves “no tinguin por als reptes, que tan joves ja afrontin el repte de crear, dissenyar, planificar, i que tinguin mentalitat empresarial, ells aconseguiran a la vida tot el que es proposin i mereixen tot el nostre respecte”.

Respecte a les dues noies a las quals ha fet de mentora, Luna es desfà en elogis: “Daisha i Alejandra són dues dones increïbles, les dues immigrants amb una experiència de superació molt gran, i crec que, tot i que no han sortit vencedores, ja han guanyat perquè avui són dues persones diferents de quan van començar, les dues han crecut molt i aconseguiran tot el que vulguin, així que ha estat doncs una experiència molt bonica”.