Mercat de Segona mà el 14 octubre
El Mercat de Segona mà es farà el 14 d'octubre

L’Ajuntament de Gavà organitza, el proper 14 d’octubre de 10.30 a 14.00 hores a la Rambla de Maria Casas, el Mercat de 2a mà.

En aquesta edició no es podran fer sol·licituds de parada, es mantenen les adjudicacions i la llista d’espera que es van fer per al mercat de 2a mà anul·lat al juny per culpa de la pluja.

L’activitat comptarà amb la instal·lació d’unes 80 parades, amb l’objectiu de fomentar entre la població la reutilització de residus i el reciclatge.

Aquest mercat s’engloba dins de les activitats de prevenció de residus, és a dir, que té l’objectiu de generar menys residus dels que actualment generem, que és també una manera de millorar la gestió de residus. Amb aquesta acció, l’Ajuntament té la intenció de “trobar una via per tal que els ciutadans puguin aprofitar tota una sèrie d’elements que acaben arribant als nostres contenidors però que podrien tenir una segona vida i es podrien tornar a utilitzar”. 

En aquest mercat no només es pot vendre qualsevol objecte, sinó que també està permès l’intercanvi.

Entre els productes majoritaris que es poden trobar en aquest mercat hi ha roba, llibres, CD’s, bicicletes, o productes de decoració com ara làmpades, quadres o miralls.