Torna el mercat de II mà

Aquest Diumenge, 3 de juny, de 10.30 a 14 hores, Gavà torna a muntar el seu Mercat de Segona Mà. L’activitat, que cada vegada guanya nous adeptes, amb més demanda de paradista i més afluència de compradors i curiosos està organitzada per la Regidoria de Sostenibilitat, Patrimoni Natural i Medi Ambient de l’Ajuntament i compta amb desenes de punts de venda d’articles diversos. Tot plegat amb l’objectiu de fomentar entre la població la reutilització de productes i el reciclatge.

Aquest mercat s’engloba dins de les activitats de prevenció de residus, és a dir, que pretén fomentar l’aprofitament de materials i reduir la quantitat de deixalles. Es tracta, segons expliquen des del consistori de “trobar una via per tal que els ciutadans puguin donar una segona vida a tota una sèrie d’elements que acaben arribant als nostres contenidors però que encara es poden fer servir”.

En aquest mercat no només es pot vendre qualsevol objecte sinó que també es pot intercanviar.

Entre els productes majoritaris que es podran trobar hi ha roba, llibres, CD’s, bicicletes, o productes de decoració com ara làmpades, quadres o miralls.