Mercè Aránega actuarà a Gavà
Mercè Aránega protagonitza “Instruccions per fer-se feixista”

Una de les propostes més destacades del Gavàmón d’aquest any és l’obra teatral “Instruccions per fer-se feixista” protagonitzada per Mercè Aránega i que es podrà veure aquest dijous, 19 d’octubre, a partir de les 20 hores a l’Espai Maragall.

El muntatge es basa en l’assaig de l’escriptora i activista feminista italiana, Michela Murgia, que va morir aquest estiu i esdevé  una mena de monòleg còmic, ple d’ironia sobre la perillosa propagació dels populismes en les nostres societats que busca que els espectadors identifiquin alguns comportaments i pensaments feixistes, i fins i tot s’hi puguin emmirallar en moviments d’ultradreta. Aquí Mercè Aránega es posa a la pell, el pensament i la denúncia de Michela Murgia, amb una gran projecció pública al seu país, per convertir-se en la protagonista d’un text que denuncia l’actual onada de feixisme arreu d’Europa i la resta del món.

El relat adaptat per Sergi Pompermayer i dirigit per Miquel Gorriz volen mostrar “la deshumanització de l’adversari” i demostrar que “ser demòcrata és molt cansat i és més fàcil és exercir de feixista”.

Les entrades per veure aquests obra són gratuïtes i cal reservar-les aquí.