L'alcaldessa va agrair als sanitaris la gran feina que estant fent en les jornades de vacunació
L'alcaldessa va agrair als sanitaris la gran feina que fan en les jornades de vacunació

Prop de 270 persones es van apropar, divendres 27 d’agost, al Casal Municipal de Cultura American Lake, ubicat al carrer Castelldefels, 11  per vacunar-se sense tenir que demanar cita prèvia. Una iniciativa adreçada a majors de 12 anys que encara no havien rebut cap dosi administrada de cap vacuna anti Covid-19.

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, va apropar-se al Casal Municipal de Cultura American Lake, durant la marató de vacunació de divendres, 27 d’agost per, tal com ha explicat en les seves xarxes socials, “agrair en persona la gran feina que realitzen els equips sanitaris en la vacunació sense cita prèvia que s’està fent a l’American Lake”.

La vacunació sense cita prèvia a Gavà s’ha fet en tres ocasions durant el mes d’agost: els dies 13, 20 i 27 d’agost amb molt bona acceptació. En total s’han vacunat quasi 1.030 persones, la gran majoria van rebre primeres dosis de Pfizer, però els sanitaris també van aprofitar per completar la pauta en gent a la que li toca en aquetes dades posar-ser la segona dosi.

A partir d’ara els que es van vacunar el 13 d’agost (494 persones) rebran la segona dosis el 3 de setembre, mentre que el dia 10 de setembre la rebran els vacunats amb les primeres dosis el 20 d’agost (264 persones) i els prop de 270 vacunats el 27 d’agost rebran la segona dosis el 17 de setembre.