vacunació
Llargues cues aquest matí a l'American Lake en la jornada de vacunació sense cita prèvia

Avui divendres, 27 d’agost, el Casal Municipal de Cultura American Lake, ubicat al carrer Castelldefels, 11 torna a ser l’equipament on es procedirà, de nou, a la vacunació sense cita prèvia, tant com va succeir els divendres 13 i 20 d’agost. S’hi pot apuntar qualsevol persona major de 12 anys que encara no tingui cap dosi administrada de cap vacuna anti Covid-19. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats. L’horari de vacunació és de 10 a 19 hores.

Cal portar la targeta sanitària individual o bé un document d’identificació com ara el D.N.I., el passaport o el NIE. Tot i que, com diem, es pot anar sense cita prèvia, el Departament de Salut recomana i ofereix la possibilitat també d’anar amb hora concertada amb l’objectiu de facilitar la gestió dels centres de vacunació. Aquest és l’enllaç per demanar cita prèvia per vacunar-se contra la Covid-19.

S’administraran primeres dosis de Pfizer, però els sanitaris aprofitaran per completar la pauta en gent a la que li toca ara posar-ser la segona dosi.

D’altra banda, els que es van vacunar el 13 d’agost (494 persones) rebran la segona dosis el 3 de setembre, mentre que el dia 10 de setembre la rebran els vacunats amb les primeres dosis el 20 d’agost (264 persones).

vacunació