Al llarg de la cavalcada es repartiran al voltant de 2.000 caramels.
Al llarg de la cavalcada es repartiran al voltant de 2.000 caramels

L’arribada dels Reis Mags i la cavalcada pels carrers de la ciutat és un dels moments més esperats de l’any pels infants. Els Reis arribaran el 5 de gener, a les 18,15h, a la plaça de Jaume Balmes on rebran de mans de l’alcaldessa la clau que obre les portes de les llars de la ciutat. Una clau que estarà exposada fins el 4 de gener a la sala de plens de l’Ajuntament. A partir de les 19 hores, del 5 de gener, començarà la cavalcada amb el mateix itinerari de l’any passat i amb 10 carrosses, entre elles la del Mussolet amb els xumets i la de carbó. L’Herald acompanyarà els Reis i en la seva feina estarà assistit per prop d’un centenar d’infants i els corresponents adults. Al llarg de la cavalcada es repartiran al voltant de 2.000 caramels.

Però abans de la cavalcada, fins al 4 de gener estaran el carters reials al campament, que, com ja va passar l’any passat,  es troba al parc de la Torre Lluc, on recullen aquests dies les cartes i els desitjos dels infants. Durant els dies que el campament romandrà actiu se succeiran les activitats, entre elles el tradicional Pam i pipa al xumet. Per poder visitar els carters reials de manera organitzada caldrà agafar tanda d’accés que estarà regulada per torn numèric per a cada un dels carters reials.

A l’entrada del campament hi ha 3 màquines expenedores de números, de 3 colors diferents, que correspondran als 3 carters reials. Cada carter podrà atendre diàriament 99 nens i nenes. Els torns d’avui i demà es donaran a les 16. Si no es volen visitar els carters reials, es podrà entrar lliurement al campament sense agafar torn.

Les activitats als voltant del campament reial i la cavalcada posaran punt final a la programació de les Festes d’Hivern.