Vacunació en el Casal American Lake
Vacunació en el Casal American Lake

Més de 6.000 veïns i veïnes de Gavà s’han vacunat contra la grip en els equipaments municipals del Parc Arqueològic Mines de Gavà i el Casal American Lake des del 26 d’octubre en què va començar la campanya de vacunació, ha informat l’Ajuntament.

L’Ajuntament va cedir aquest equipaments per administrar la vacuna al major nombre de població possible i en plenes garanties de seguretat. La campanya de vacunació continua ara als Centres d’Atenció Primària mitjançat cita prèvia.

Les persones que vulguin vacunar-se han de trucar per demanar dia i hora als telèfons del Cap 1, ubicat a la Riera de Sant Llorenç 93 638 32 00 o al CAP 2, ubicat a la Riera de les Parets 93 638 33 20. En el moment de la vacunació caldrà portar la targeta sanitària.

Tenint en compte la situació epidemiològica actual, la vacuna de la grip està especialment indicada per a les persones d’edat igual o superior a 65 anys. També està indicada per a persones de menys de 65 anys que presenten un alt risc de complicacions derivades de la grip, dones embarassades en qualsevol trimestre de gestació, persones que poden transmetre   la   grip   a   les  que   tenen   un   alt   risc   de   presentar   complicacions, i persones que treballen en serveis públics essencials. A part d’això, tothom que vulgui es pot vacunar.