meses electorals
Dues urnes (Congrés i Senat) en un col·legi electoral gavanenc aquest matí

Les 54 meses electorals de Gavà que en les eleccions generals d’avui permetran que els gavanencs exerceixin el seu dret a vot s’han constituït amb normalitat. Això significa, doncs, que puntualment a les 9 del matí han obert els 9 centres electorals, que en realitat són 10 ja que n’hi ha un, el Nou Espai Sant Jordi, que en realitat acull dos col·legis electorals.

A Gavà estan avui cridats a votar 34.229 persones, que ho podran fer en un d’aquests 9 centres repartits en els 4 districtes i 29 seccions en que s’ha dividit el territori gavanenc. Els electors tindran a cada col·legi un total de 12 candidatures, que són les que es presenten en la circumscripció electoral de Barcelona, a la que pertany el nostre municipi.

Els col·legis electorals estaran oberts fins les 20:00 hores. Tot i això, les primeres dades en temps real de l’escrutini no es començaran a fer públiques fins les 21:00 hores, ja que el govern espanyol s’espera a aquesta hora (peninsular) que és quan tancaran els col·legis electorals a les Illes Canàries. El que sí que sabrem abans, i dues vegades a més en aquesta jornada electoral, són les dades avançades de participació: la primera es farà pública a les 14:00 hores, i la segona a les 18:00 hores.