Mesures especials per l'inici del curs escolar 2020-2021
Raquel Sánchez ha visitat avui l'escola Jacme March

La tornada al cole arriba marcada pel coronavirus que obliga a adoptar mesures excepcionals en escoles i instituts per protegir la salut d’alumnes i professors. En el context d’aquesta nova situació, l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, qui aquest matí ha fet una visita pels centres, ha explicat que “he volgut conèixer de primera mà com va la posada en marxa de l’inici escolar, parlar amb les direccions dels centres i els docents. Hem pogut compartir la situació de preocupació però confiem que amb les mesures implementades , els nens i nenes podran iniciar el curs amb normalitat”. 

L’alcaldessa ha afegit que “donarem tot el suport que calgui en tasques de neteja i desinfecció i hem comunicat al departament d’ensenyament la nostra disposició per cedir espais municipals si és necessari”.

El curs escolar 2020-21 en l’educació infantil, primària, secundària (ESO), batxillerat i els cicles formatius de grau mitjà començarà el dilluns 14 de setembre i finalitzarà el dimarts 22 de juny del 2021.

Durant la visita, Raquel Sánchez ha comprovat les obres de millores a les escoles públiques “cada any destinem una inversió des de l’Ajuntament per posar al dia les escoles de Gavà”. L’Ajuntament ha destinat prop de 167.000 euros a obres de manteniment i millora a les cinc escoles de Primària de la ciutat .

De cara al proper curs, l’Ajuntament va aprovar l’1 de setembre la convocatòria de subvencions per a la igualtat de la infància. En concret s’han activat 5 de les 8 línies d’ajuts amb una dotació econòmica de 237.500 euros, un import que suposa un increment de 60.000 euros respecte al curs passat. Una vegada s’incorporin la resta d’ajuts l’import destinat per l’administració local serà de 383.500 euros.