Miguel Ángel Ibáñez
Miguel Ángel Ibáñez, aquest matí en la seva darrera convocatòria als mitjans de comunicació locals com a regidor de l'Ajuntament de Gavà

Miguel Ángel Ibáñez és actualment regidor no adscrit a l’Ajuntament de Gavà, però demà deixarà de ser-ho: el dissabte, amb la constitució del nou ajuntament, deixarà de pertànyer a l’administració local gavanenca. I a més, segons ha anunciat, també abandona la política.

Ibáñez s’acomiada de la seva tasca com a regidor a l’ajuntament, tasca que va iniciar l’any 2007 quan va ser un dels primers 13 regidors que va aconseguir Ciutadans en les primeres eleccions municipals en les que es va presentar. Va repetir com a cap de llista (i va aconseguir representació a l’Ajuntament de Gavà) en les eleccions dels anys 2011, 2015 i 2019. El 18 d’octubre de 2001 va anunciar en un tweet que deixava de ser portaveu del grup municipal de Ciutadans a Gavà, i finalment es va donar de baixa del partit el 7 de març de 2020, moment a partir del qual en el Ple Municipal de Gavà va passar a ser regidor no adscrit.

Ibáñez ha volgut dirigir-se avui a “tots els gavanencs que, des de 2007, han anat confiant en mi per tal que els representi a l’Ajuntament”, els ha “donat les gràcies”, i ha afegit que “ha estat un honor i una responsabilitat exercir aquesta representació”. Ibáñez, a més, ha revelat que “la decisió de deixar la política la vaig prendre fa anys”, i ha posat en valor que la seva tasca a l’Ajuntament “m’ha permès conèixer Gavà des del punt de vista de l’administració, el que sempre és molt interessant i he aprés moltíssimes coses, evidentment”.

El regidor no adscrit, d’altra banda, ha demanat als regidors que prendran possessió del seu càrrec el proper dissabte que “quan parli un regidor, sigui qui sigui, l’escoltin no pensant en com rebatre’l o en com portar-li la contrària, sinó que l’escoltin pensant si el que diu, si el que proposa, és bo o no per la ciutat de Gavà”. A tots ells, a més, Ibáñez els ha desitjat “molta sort i molts encerts, perquè d’això depèn el futur de Gavà”.

Per últim, Miguel Ángel Ibáñez ha donat les gràcies pel “treball i l’esforç que fan tots els treballadors de l’Ajuntament de Gavà, especialment els de secretaria i els de la Policia Municipal, però vull agrair a tots ja que és tot el conjunt el que fa que l’administració funcioni”. Les seves darreres paraules en declaracions a la premsa local com a regidor de l’Ajuntament de Gavà han estat, finalment, aquestes: “Moltes gràcies i fins sempre”.