14-F
Ibáñez, aquest matí davant el col·legi Jacme March

Miguel Ángel Ibáñez, portaveu de Ciutadans, Partido de la Ciudadanía (Cs), ha recordat als electors de cara a les eleccions del 14-F que la cita del proper diumenge “és molt important perquè hem de decidir el futur de Catalunya, i no podem deixar aquest futur en mans d’un PSC que ja ha promès dues vegades anteriorment que no faria un tripartit i en les dues ocasions ho va acabar fent, no volem que els votants s’acabin lamentant el dia després quan es formi aquest tripartit, tal i com es van haver de lamentar en les dues anteriors ocasions”.

Ibáñez ha carregat durament contra el candidat socialista, Salvador Illa: “Com a ministre de Sanitat ha aconseguit situar Espanya com el tercer país amb més casos de Covid, i ara ens l’envien a Catalunya a què? A crear problemes aquí també? El volien treure del Ministeri i no sabien on posar-lo? Realment és molt lamentable, el porten per crear problemes? I quan hi hagi problemes què farà? Desapareixerà, com el senyor Sánchez?”.

El portaveu taronja ha rematat les seves declaracions de campanya d’avui destacant que “el que necessita Catalunya és un govern constitucionalista lliure de corrupció, i aquest és el de Ciutadans. Ni Vox, amb el seu extremisme. Ni Podemos, amb el seu populisme. Ni els independentistes, que ens portaran a la ruïna. Ni un PP ple de corrupció. Ni un PSC que acabarà pactant amb Esquerra, PDeCAT i Bildu. Si el que es vol es que el 14-F tots guanyem, l’única opció és votar a Ciutadans”.