Podemos
Podemos demana el vot en el darrer dia de campanya electoral per les eleccions del diumenge

En Comú Podem-Guanyem el Canvi (ECP-GUANYEM EL CANVI) ha demanat el vot a Gavà en el darrer dia de campanya electoral de les eleccions generals que es celebraran el proper diumenge, 10 de novembre. De fet, han estat els dos regidors de Podemos a Gavà, Miguel Herrera i Estela Ortega, els que han demanat el vot per la formació morada.

Miguel Herrera ha recordat que, en matèria econòmica, Podemos proposa “una banca pública; que els bancs retornin el préstec que se’ls hi va fer amb la crisi econòmica; recuperar els bens immatriculats de l’església; que els bancs no puguin prestar diners als partits polítics per tal que no tinguin ingerències en la política; implementar un impost per les grans fortunes; i finalment que no siguin propietaris de mitjans de comunicació per tal de tenir una llibertat de premsa real al nostre país”.

Estela Ortega, de la seva banda, ha assegurat que “és fonamental preservar el medi ambient i per tant apostem per les energies renovables, així que una de les nostres propostes és crear una empresa pública d’energia amb el que aconseguiríem rebaixar la factura de la llum, que és una de les més cares d’Europa”.

La regidora morada ha fet referència també a l’educació ja que Podemos proposa “una educació pública de qualitat, una educació pública gratuïta de 0 a 3 anys i també una universitat pública i gratuïta perquè tots tenim dret a tenir uns estudis i una formació que ens permeti un millor futur”.